#

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ Α.Γ.ΚΑΡΔΟΥΛΗ

Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε και σας ανακοινώνουμε το θάνατο του επίτιμου μέλους μας  Αλέξανδρου Γ. Καρδούλη.

Ο Αλέξανδρος Καρδούλης ήταν γνωστός επιστήμονας ερευνητής στον Τομέα της Υγιεινής- Τεχνολογίας Τροφίμων με εξαιρετικές σπουδές, λαμπρή σταδιοδρομία στην Υγειονομική Υπηρεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και εξαίρετο συγγραφικό έργο σε επιστημονικές εργασίες , μονογραφίες και πονήματα ιστορικής φύσης για τον κτηνιατρικό κλάδο, αποτέλεσμα της πολύχρονης πείρας του. Η συνεργασία του με την Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία υπήρξε αγαστή, τόσο στην επανέκδοση της μονογραφίας της Ιστορίας της Ελληνικής Στρατιωτικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, όσο και στη συγγραφή του Χρονικού της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας, όπου στα έξι κεφάλαιά της, κατέγραψε την πορεία της από της ιδρύσεώς της έως το πρόσφατο παρόν, τις δραστηριότητές της, την εξέλιξη και τις δυνατότητές της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 στον Ι.Ν. Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας εκφράζει στην αγαπημένη του σύζυγο και στους οικείους του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια.

X