#

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ

Φίλες και Φίλοι Συνάδελφοι,

Καλή Χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και επιτυχίες

Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία (Ε.Κ.Ε) τα τελευταία χρόνια, προσπαθεί μέσα από τις καινοτόμες δράσεις της, να στέκεται πάντα δίπλα στον κτηνίατρο της καθημερινής πράξης, παρέχοντάς του, όλη εκείνη την επιστημονική πληροφορία, που θα τον βοηθήσει στο δύσκολο και συνάμα ευρύ κοινωνικό του έργο.

Στα πλαίσια αυτά, όπως ανακοινώσαμε στο πρόσφατο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζώων Συντροφιάς, ο διαδικτυακός τόπος της εταιρείας (site) αναβαθμίζεται, έτσι ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμος, με όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα, (Η/Υ, tablets και κινητά τηλέφωνα). Προσπάθειά μας είναι, να είναι ένας τόπος φιλικός στον χρήστη, λειτουργικός και με σύγχρονη θεματολογία για να μπορεί ο κάθε συνάδελφος να αντλήσει άμεσα την πληροφορία που θέλει (επιστημονική, κοινωνική – εκδηλώσεις), να επικοινωνήσει με την εταιρεία και να επισκεφθεί τις σελίδες του περιοδικού. Παράλληλα, η αύξηση της επισκεψιμότητας και η όλη εικόνα είναι ένα ελκυστικό περιβάλλον για όποια διαφημιστική καταχώρηση.

Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται. Εκτός από τις ημερίδες/διημερίδες του κλάδου Ζώων Συντροφιάς που ήδη έχουμε ανακοινώσει, το Μάιο οργανώνεται το 4ο Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Συνέδριο Παραγωγικών Ζώων και Τροφίμων. Παράλληλα, το προσεχές διάστημα, θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία ψήφισης του νέου καταστατικού, έτσι ώστε συνολικά η εταιρεία να αποκτήσει ένα σύγχρονο και περισσότερο δυναμικό πρόσωπο.

Σας καλοσωρίζουμε στον νέο διαδικτυακό μας τόπο, ευελπιστώντας να καταστεί η ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας, μια από τις αγαπημένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις όλων μας.

Dr. Νίκος Γ. Παπαϊωάννου

Καθηγητής Παθολογικής Ανατομικής

Τμήμα Κτηνιατρικής Α.Π.Θ

Πρόεδρος Δ.Σ. Ε.Κ.Ε

X