#

42ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ FECAVA/WSAVA ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΔΑΝΙΑ

Το 2017 το ετήσιο συνέδριο της FECAVA έχει ιδιαίτερη αίγλη εφόσον θα γίνει από τις 25 μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου στην Κοπεγχάγη μαζί με την αντίστοιχη διοργάνωση της WSAVA. Το επιστημονικό πρόγραμμα είναι εξαιρετικό και ελκυστικό ακόμη και για το πιο απαιτητικό ακροατήριο, με 9 παράλληλες συνεδρίες που θα διεξαχθούν για 4 συνεχόμενες ημέρες.

Το συνεδριακό κέντρο Bella Center που θα φιλοξενήσει το συνέδριο είναι εντυπωσιακό και  πλήρως εξοπλισμένο, έχοντας ήδη στο ενεργητικό του πολλές ανάλογες επιστημονικές διοργανώσεις. Ο εκθεσιακός χώρος του διαθέτει αξιόλογους χώρους εστίασης και ο παρακείμενος σταθμός του μετρό προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στο κέντρο της πόλης σε 10 λεπτά ακόμη και τις νυχτερινές ώρες. Βέβαια εφόσον βρισκόμαστε στην Κοπεγχάγη εξίσου εύκολη θα είναι η μετακίνηση με ποδήλατο, αφού οι αποστάσεις είναι μικρές. Στην Κοπεγχάγη υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία για όλες τις απαιτήσεις.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές θα είναι οι Τελετές Έναρξης και Λήξης του συνεδρίου αλλά και η Δανέζικη Βραδιά που θα γίνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου – αξίζει να τις παρακολουθήσετε! Ακόμη θα υπάρχει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα, λεπτομέρειες του οποίου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.wsava2017.com Μη ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα αθλητικά σας ρούχα και παπούτσια για να πάρετε μέρος στις σχετικές εκδηλώσεις (αγώνας δρόμου και Yoga) και να υποστηρίξετε έτσι την εκστρατεία για την πρόληψη της λύσσας.

X