Διαδικτυακή διημερίδα | Νεφρολογία του Σκύλου και της Γάτας

Διαδικτυακή διημερίδα, Νεφρολογία του Σκύλου και της Γάτας

Αγαπητές/-οί συνάδελφοι

Στην εκπνοή ενός χρόνου που δοκίμασε και εξακολουθεί να δοκιμάζει όλους μας, η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία (Κλάδος Ζώων Συντροφιάς) οργανώνει στις 12-13 Δεκεμβρίου διημερίδα με θέμα τη Νεφρολογία του Σκύλου και της Γάτας.

Η Νεφρολογία είναι σημαντικό τμήμα της εσωτερικής παθολογίας. Οι νεφροπάθειες αποτελούν μεγάλο τμήμα των περιστατικών που αντιμετωπίζονται στα ιατρεία και τις κλινικές και εξακολουθούν να είναι από τα κυριότερα αίτια θανάτου στα ζώα συντροφιάς. Η έγκαιρη διάγνωση και η σωστή θεραπευτική διαχείριση μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξη αυτών των παθήσεων, αυξάνοντας το προσδόκιμο επιβίωσης και προσφέροντας ποιότητα ζωής στα ζώα και τους κηδεμόνες τους.

Προσκεκλημένοι ομιλητές στη διημερίδα είναι η αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμ. Κτηνιατρικής Π.Θ., Λαμπρίνα Αθανασίου και ο επίκουρος καθηγητής της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Βουκουρεστίου, Bogdan Alexandru Vitalaru. Η πολύχρονη διδακτική, ερευνητική και συγγραφική εμπειρία και των δύο συναδέλφων, με τη βοήθεια των οποίων καταρτίστηκε το πρόγραμμα της εκδήλωσης, αποτελεί την εγγύηση για το υψηλό επίπεδο της επιστημονικής πληροφόρησης της διημερίδας.

Σας περιμένουμε σε λίγες ημέρες για να ενημερωθούμε μαζί για ότι νεότερο υπάρχει στον τομέα της Νεφρολογίας των ζώων συντροφιάς.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Εγγραφή

Share This Post
Leave a Comment