ΨΥΧΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10/12/2023

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ

Κυριακή Ιωάννου

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ ( 1991-1997). Από το 1997 έως και το 2020 εργάστηκε στην τεχνική υποστήριξη (Vet Affairs Management)  και στο marketing (Brand management)  μερικών από τις μεγαλύτερες εταιρείες φαρμάκων και τροφών του κτηνιατρικού  κλάδου στην Ελλάδα ( Intervet (νυν MSD) , Schering Plough , Royal Canin PPFI, Gerolymatos και Provet –Hills). Παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων κτηνιατρικού management και digital marketing   ( Professional Diploma in Digital Marketing – Alba college).Τα τελευταία δυο χρόνια διευθύνει το Αποτεφρωτήριο Ζώων Συντροφιάς   Pet’s Heaven.

Βαγγέλης Μακρής  Κλινικός ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής,Account Manager Β. Ελλάδος της Hellas EAP.

Ο Βαγγέλης Μακρής είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, αδειούχος κλινικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής. Ανήκει στη διεπιστημονική ομάδα της Hellas EAP Ltd. και κατέχει τη θέση του Account Manager Β. Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιεί ομάδες συμβουλευτικής στον εργασιακό χώρο και ατομική και οικογενειακή συμβουλευτική. Επίσης, συντονίζει και υλοποιεί εκπαιδευτικές δράσεις σε θέματα προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας και ευεξίας στον εργασιακό χώρο καθώς και ευρύτερα σε θεματολογίες που βελτιώνουν τις ικανότητες στελεχών και εργαζομένων, ενδυναμώνουν τις δεξιότητές τους για επίτευξη των προσωπικών και εργασιακών τους στόχων και την μεγιστοποίηση της εργασιακής τους απόδοσης και συνεργασίας.

Στάθης Συμεωνίδης

Αποφοίτησε από την Κτηνιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Μετά από σύντομη ενασχόληση με τα παραγωγικά ζώα και το κτηνιατρικό φάρμακο, δημιούργησε στην Καβάλα, ιατρείο ζώων συντροφιάς, το οποίο λειτουργεί εδώ και 23 χρόνια. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (Καβάλα) και απέκτησε το Certificate in Small Animal Surgery (GPcertSAS, ISVPS). Είναι εθελοντής εκπαιδευτής ΚΑΡΠΑ/AED του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).

Για εγγραφές στο σύνδεσμο:  https://app.hvms.gr/events/public

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα:  210 8642284, 6972805935

*Τα μέλη της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας θα πρέπει να έχουν εξοφλήσει τις συνδρομές τους για να τύχουν των ειδικών τιμών.