Εκδήλωση: «Το Ελληνικό κρέας στις νέες παγκόσμιες προκλήσεις»

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2024, Metropolitan Expo, Δ.Α.Α./ Σπάτα Αττικής
MEAT/DAIRY/FROZEN EXPO 2024
Συντονίζει: Αθηνά Τζώρα, Καθηγήτρια Μικροβιολογίας και Υγιεινής Τροφίμων, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


14.30- 14.35 |Πρόλογος: Δρ. Μαρία Λινού, Πρόεδρος της ΕΚΕ
14.35- 14.45 | Χαιρετισμός: Δρ. Νικόλαος Παπαϊωάννου Γ.Γ Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας
Επιστημονικές Εισηγήσεις

14.45- 15.00 | «Αναδυόμενοι κίνδυνοι και νέες τεχνολογίες επεξεργασίας κρέατος»
Δρ. Ευάγγελος Κ. Οικονόμου, Αναπληρωτής Καθηγητής Εργαστήριο Υγιεινής Τροφίμων Ζ.Π. και Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας Τμήμα Κτηνιατρικής, Σχολή Επιστημών Υγείας, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, boikonom@vet.auth.gr

15.00- 15.15 | «Το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού κρέατος-Ευκαιρίες και απειλές»
Νίκος Κασσαλιάς, Κτηνίατρος Μικροβιολόγος, nick.kasalias@gmail.com

15.15- 15.30 | «The meat debate: Ας συζητήσουμε για το κρέας και τη Δημόσια Υγεία»
Χρυσούλα Βόιδαρου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, xvoidarou@uoi.gr

15.30- 15.45 | «Καινοτόμα κτηνοτροφικά συστήματα για το μετασχηματισμό και την ιχνηλασιμότητα του Ελληνικού κρέατος»
Γιάννης Σκούφος, Καθηγητής, Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, jskoufos@uoi.gr

Share this post