Ψυχική Ευημερία στην καθημερινή κλινική πράξη – “Τα νέα δεν είναι καλά”: Πως το χειριζόμαστε;

Η Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία σε συνεργασία με την MSD Animal Health ως Wellbeing Partner, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: Ψυχική Ευημερία στην Καθημερινή Κλινική Πράξη. «Τα νέα δεν είναι καλά»: πώς το χειριζόμαστε.

Ο κλινικός κτηνίατρος πολύ συχνά βρίσκεται στη δύσκολη θέση να ανακοινώσει στον κηδεμόνα δυσάρεστα νέα για την υγεία του κατοικιδίου του.

Ποιες είναι οι συνέπειες αυτής της ανακοίνωσης στον κηδεμόνα και πώς μπορεί ο κτηνίατρος να χειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αντιδράσεις του τελευταίου; Ποιος είναι ο αντίκτυπος της κατάστασης αυτής στον κτηνίατρο; Τί πρέπει να κάνει ο κτηνίατρος για να ανταποκριθεί με επαγγελματισμό αλλά και ενσυναίσθηση και ταυτόχρονα να προστατεύσει την ψυχική του ευημερία;

Στην ημερίδα αυτή θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα ανοιχτό διάλογο για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κτηνίατρος που καλείται να διαχειριστεί το ευαίσθητο αυτό θέμα, καθώς και για τις πρακτικές λύσεις που μπορεί να εφαρμόσει άμεσα στην καθημερινή πράξη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, 105 54 Αθήνα από 9.00-14.00

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής σας στο office@hvms.gr ή στο τηλέφωνο +30 210 8642284 & 6972805935  μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου.

Η συμμετοχή για τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΚΕ είναι δωρεάν και για τα μη μέλη 50 Ευρώ.

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Share this post