ΕΚΕ-ΝΕΑ

Κατά την περίοδο της καραντίνας άλλαξε η ζωή των περισσότερων ανθρώπων. Νέες συνθήκες εργασίας, διαφορετική ρουτίνα και αβεβαιότητα για το μέλλον. Γραμμές ψυχολογικής βοήθειας δημιουργήθηκαν και τα ποσοστά της ενδοοικογενειακής βίας αυξήθηκαν δραματικά. Πως όμως βίωσαν ο σκύλος και η...
  • 20 Μαΐου 2020
  • 0 Comment
Read More
Αγαπητοί συνάδελφοι, Κατ’ αρχάς, εύχομαι να είστε όλοι καλά και υγιείς σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Μέσα στις δυσκολίες της περιόδου αυτής, οι επιστημονικές εξελίξεις συνεχίζουν να τρέχουν και η ενημέρωση των κτηνιάτρων πρέπει να συνεχίζεται. Με το...
  • 24 Απριλίου 2020
  • 0 Comment
Read More
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
  • 16 Απριλίου 2020
  • 0 Comment
Read More
COVID-19 – An update for WSAVA Members April 11th, 2020 WSAVA Webinar: COVID-19 and Companion Animals – What we know today Friday April 17, 2020 14.00hrs GMT {10.00hrs (EST); 15.00hrs (London); 22.00hrs (Hong Kong)}   The Covid-19 pandemic is causing...
  • 16 Απριλίου 2020
  • 0 Comment
Read More
Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Χριστόφορος Βενιέρης, κτηνίατρος βασισμένο σε δική του ιδέα. Τα γυρίσματα έγιναν στο Κτηνιατρικό Κέντρο Πειραιά. Το βίντεο γύρισε ο Αντώνης Τσέγκος, κτηνίατρος και εμφανίζεται ο Άγγελος Σιδηρόπουλος νοσηλευτής. Ευχαριστίες σε όλους για την...
  • 13 Απριλίου 2020
  • 0 Comment
Read More
FECAVA Video Message during the COVID-19 outbreak From Veterinary Business Management Minds
  • 13 Απριλίου 2020
  • 0 Comment
Read More
H Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία συνεχίζοντας την ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στο νέο κοροναϊό, πραγματοποίησε το δεύτερο Webinar σχετικό με COVID19 με θέμα “Μύθοι και Αλήθειες για τον SARS-CoV-2: Ποια είναι η προέλευσή του και ποιος ο πιθανός...
  • 11 Απριλίου 2020
  • 0 Comment
Read More
Αγαπητοί συνάδελφοι, H Ελληνική Κτηνιατρική Εταιρεία συνεχίζοντας την ενημέρωση  για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν στο νέο κοροναϊό, με χαρά σας προσκαλεί στο δεύτερο Webinar με θέμα “Μύθοι και Αλήθειες για τον SARS-CoV-2: Ποια είναι η προέλευσή του και ποιος...
  • 7 Απριλίου 2020
  • 0 Comment
Read More